Footfactory kiest voor Robz

footfactoryFootfactory aan de Utrechtsestraat 43 in IJsselstein kiest net als vele anderen voor Robz Installatietechniek.

In de binnenkort te openen winkel van Footfactory verzorgen we de elektra en beveiliging.

 

facebooktwitterlinkedin

Gira eNet

 

gira_EnetEen optimale oplossing voor de gestaag groeiende renovatie- en moderniserings- markt. Want daarmee kunnen intelligente toepassingen snel, eenvoudig en voordelig achteraf worden gerealiseerd.
Zonder muren te moeten openbreken of nieuwe bekabeling aan te leggen.

Met Gira eNet kunnen verlichting, jaloezieën en rolluiken probleemloos in scènes worden geïntegreerd en met diverse bedienings- apparaten worden aangestuurd. Wanneer ook een Gira eNet-server of mobiele gate wordt toegepast, werkt dat zelfs mobiel. Een dergelijke koppeling en aansturing van de elektrotechnische installatie vanuit het gebouw en van onderweg komt tegemoet aan de wens van vele bewoners om slimme functies ook in huis te kunnen gebruiken. Omdat de componenten kunnen worden geüpdate, is het systeem in alles op de toekomst voorbereid.

Mocht u geïnteresseerd zijn in deze producten, dan kunnen wij u nader informeren.

facebooktwitterlinkedin

Kringloop Woerden kiest voor Robz

kringloop woerdenRobz gaat het nieuwe pand van Kringloop Midden-Holland in Woerden installeren.

Eerder deden we dit al voor de vestiging in IJsselstein. De werkzaamheden starten na het tekenen van het huurcontract door Kringloop Midden-Holland naar verwachting in week 4. De opening van de nieuwe winkel is 1 maart in de Havenstraat 2 te Woerden.

facebooktwitterlinkedin
123